Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

VisitScotland / Paul Tomkins, all rights reserved.

Fàilte bij Schotland op Maat
Uw persoonlijke reisgids voor Schotland

Fàilte bij Schotland op Maat

Schotland op Maat is een touroperator die zich gespecialiseerd heeft in Schotlandreizen. Wij hebben ruim 36 jaar ervaring met Schotland en de Schotten en dank zij ons uitgebreide netwerk van contacten beschikken wij over veel kennis van Schotland. Wij weten wat er allemaal te zien, te beleven en te genieten valt. En daarom mag Schotland op Maat zich van 'Visit Scotland', het Schotse bureau voor Toerisme, ScotsAgent noemen.

Logo van Visit Scotland

Wat maakt Schotland op Maat anders?

Wat maakt Schotland op Maat anders?

  • Wij maken maatwerkreizen voor de individuele reiziger, voor paren, families en voor kleine en grote groepen
  • Wij kunnen uw autorondreis, wandelreis, uw golfvakantie, uw visvakantie, jachtreis enzovoorts verzorgen, op maat samengesteld en aangepast aan uw wensen
  • U kunt kiezen uit varen vanaf IJmuiden naar Newscastle, Rotterdam naar Hull of van Zeebrugge naar Hull, of vliegen vanaf Amsterdam-Schiphol op Edinburgh, Glasgow of  Inverness
  • U verblijf in gezellige B&B's, comfortabele 3- of 4-sterren hotels, zeer luxe 5 sterrenhotels, historische kasteel-hotels of in geselecteerde self-catering accommodaties
  • We hebben veel kennis van Schotland en kunnen u adviseren over activiteiten als vissen, golf, wandelen, fietsen, jagen, fietsen, outdoor sporten, enzovoorts.
  • Wij kunnen uw themareis samenstellen, zoals Outlander, NC500, Historisch Schotland, Harry Potter, Kastelen en landhuizen, tuinen, spoken, Jacobieten, Bonny Prince Charlie, Mary Queen of Scots, Robert Burns, enzovoorts
  • Wij hebben een groeiend en betrouwbaar netwerk van contacten in Schotland
  • U krijgt een zeer persoonlijk benadering, vooraf, maar ook tijdens uw reis als dat onverhoopt nodig mocht zijn
  • U ontvangt een op uw reis toegesneden, gedetailleerde reisbeschrijving.
  • Wij zijn aangesloten bij het GGTO, het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators.

Wij verkopen geen standaard pakketreizen, maar stellen uw reis naar uw wensen samen. De op deze website genoemde reizen kunt u natuurlijk aanvragen zoals ze beschreven zijn, maar u kunt ze ook gebruiken als inspiratie voor uw eigen reis.

Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen en wij een duidelijk beeld hebben van uw reiswensen gaan wij aan de slag om voor u een persoonlijk reisvoorstel samen te stellen. Dit voorstel sturen wij naar u per mail als pdf-bestand, zodat u op het voorstel op uw gemak kunt doorlezen. U kunt natuurlijk altijd nog wijzigingen op dit voorstel aanbrengen.

Zodra u tevreden bent met het voorstel en heeft besloten om uw reis bij Schotland op Maat te boeken dan sturen wij u een factuur en vragen wij u om vooraf een deel van de reissom te betalen. Inmiddels gaan wij de boot of vluchten, de accommodaties en eventuele andere onderdelen van uw reis (bijvoorbeeld starttijden op een golfbaan, een ghillie voor het vissen of toegang tot attracties) voor u boeken.

Zo'n twee weken voor vertrek krijgt u van ons een uitgebreide reisbeschrijving, helemaal toegespitst op uw reis, met daarin een beschrijving van de door u geboekte hotels, B&B's of cottages, routebeschrijvingen, tips voor leuke uitstapjes en nog veel meer.

Schotland op Maat is o.a. agent voor:
DFDS Seaways
P&O Ferries
The National Trust for Scotland
Historic Environment Scotland
Caledonian MacBrayne
Northlinks Ferries
Arnold Clark Autohuur
Edinbugh Military Tattoo
St. Andrews Golf
St. Andrews Old Course Hotel
Gleneagles, near Crieff
Castle Hotel, Huntly
GlenGarry Castle Hotel
Machrihanish Dunes (golf-)resort
en nog veel meer...

Met een gerust gevoel op reis

Met een gerust gevoel op reis

Schotland op Maat is aangesloten bij het GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators, zodat uw reisgelden gegarandeerd zijn. Zo kunt u met een gerust gevoel uw reis bij ons boeken.

Meer over de garantieregeling...

Daisy & Robert Hoornweg

Schotland op Maat is ingeschreven bij de Kvk te Rotterdam onder nummer 72395400

Schotland op Maat is aangesloten bij het GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators.
U kunt dus met een gerust gevoel op reis…

Wat wilt u graag in Schotland doen?


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.