Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

The Storr en the Old Man of Storr of Skye. Foto:VisitScotland / Kenny Lam, all rights reserved.

Met een gerust gevoel naar Schotland

Met een gerust gevoel naar Schotland

Schotland op Maat is als aanbieder van reizen aangesloten bij het GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt in het geval dat Schotland op Maat uw reis vanwege financieel onvermogen of andere omstandigheden niet zou kunnen uitvoeren. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw reis. Daarom garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf ook uw terugreis in het geval dat Schotland op Maat daar niet meer voor zou kunnen zorgen. Dat geeft u een veilig gevoel.

Voor deze garantie wordt door het garantiefond een bijdrage gevraagd van € 9,00 per persoon per boeking. Hiermee is uw reis tot € 12.500 per deelnemer gegarandeerd.

Deze regeling geldt alleen als u een pakketreis bij ons boekt, dus niet voor een los vliegticket of een een losse hotelovernachting.

Controleer altijd, voor u een reis boekt, of uw reisorganisator is aangesloten bij een garantiefonds. Dan kunt u verzekerd en met een gerust gevoel uw vakantie boeken.

Website van het GGTO

Daisy & Robert Hoornweg

Schotland op Maat
J.J. Smitpad 14
3123 CG Schiedam
010-247 01 44
info@schotlandopmaat.nl

Wat wilt u graag in Schotland doen?


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.