Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

Het warehouse van de Famous Grouse. Foto: VisitScotland / Kenny Lam

Whisky-tour met chauffeur

Whisky-tour met chauffeur

Een whisky-tour in Schotland met chauffeur zodat iedereen in het gezelschap zonder problemen meedoen aan de tastingsessie. Een whisky trail volgen in bijvoorbeeld het Speyside gebied in Schotland? Dat is een leuke ervaring voor elke liefhebber van Single Malt Whisky.

In het Speyside-gebied zitten veel bekende Schotse distilleerderijen zoals de Glenfiddich, de Glenlivet, Cardhu, Aberlour en nog veel meer. En veel distilleerderijen kunt u bezoeken. Na een distillery tour met een uitleg over het productieproces is het tijd om het eindproduct te proeven.

Veel distilleerderijen bieden naast de standaard tour nog uitgebreidere tours, met bijvoorbeeld het proeven van 5 zeer verschillende expressies van de whisky (Aberlour) of kennismaken met de gouden combinatie van chocolade en whisky (Dalwhinnie). Deze uitgebreidere tours kunt u vaak alleen op afspraak volgen.

Maar dan moet iemand wel 'de Bob' zijn! Boek daarom een whisky-tour met chauffeur bij Schotland op Maat, geef aan wat uw favoriete Speyside whisky-merken zijn en wij zorgen, in samenspraak met u, voor de rest. U wordt rondgereden in een (klassieke) auto en u kunt naar hartenlust proeven van de whisky's...


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.