Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

Foto: Schotland op Maat

Highland Safaris

Highland Safaris

Een Land Rover Safari door de Hooglanden, mountain biken, wandelen of edelstenen zoeken. Highland Safaris, voor een avontuurlijke dagje uit.

Highland Safaris is gevestigd in het dorp Dull wat in het Nederlands 'Saai' zou kunnen betekenen. Niets is echter minder waar dan dat iemand zich hier zou vervelen. Bij Highland Safaris zijn er heel veel mogelijkheden om actief bezig te zijn in de natuur.

Wat kunt u doen bij Highland Safaris?

De mogelijkheden bij Highland Safaris zijn onder andere:
  • Een ontmoeting met de herten en met Ossian de uil
  • Goud en edelstenen zoeken zoals de goudzoekers dat vroeger deden. Dit kan de hele dag door gedaan worden
  • Vissen met of zonder de hulp van ghillies. Al het materiaal is inbegrepen.
  • Een foto-safari voor minimaal 2 personen. U gaat 6 uur, onder begeleiding van een beroepsfotograaf. natuurfoto's maken
  • Walking en biking-safaris. Gewapend met een kaart en natuurnotities wordt u naar een punt in de omgeving gebracht, waarna u zelf de weg terug wandelt of fietst. Er zijn verschillende routes waaruit u kunt kiezen.
Verder zijn er verschillende tochten mogelijk met de Land Rovers van Highland Safaris.
  • Forest Safari: een tocht van 1,5 uur waarbij de nadruk ligt op de kinderen die te zien krijgen hoe ze sporen kunnen herkennen en dergelijke. Tijdens deze tocht wordt ook een wandeling gemaakt
  • Mountain Safari: Een gids neemt u mee in een Land Rover op een 2,5 uur durende tocht door de mooie natuur
  • Private Safari: een safari geheel naar uw wensen en de mogelijkheid om het stuur over te nemen van de gids
  • 4x4 Off Road Driving: Leer in 1,5 uur rijden als een prof op de hoogst gelegen Off Road driving course.

Op de basis van Highland Safaris is souvenirwinkel en een leuk café en restaurant gevestigd waar uitstekende snacks en lunches worden geserveerd. Hier is ook het hertenkamp voor een ontmoeting met de herten, die ook gevoerd mogen worden en u maakt kennis met Ossian de uil. Kinderen worden ook niet vergeten met een flink speelterrein en een tractor park met verkeersborden. Verder kunt u hier in een kunstmatige stroom naar goud en (half-)edelstenen zoeken met behulp van goudpannen.

Gasten die bij Highland Safari een activiteit hebben gedaan krijgen bij vertrek een Safari Pass met vouchers voor kortingen bij bedrijven in de omgeving.


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.