Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

Foto: Go Ape

Go Ape

Go Ape

Zip-wires, boompaden en als Tarzan tussen de boomtoppen slingeren. Bekijk het bos eens vanuit een heel ander perspectief…

Treed toe tot de gorilla-stam (of voor jongeren word baviaan) en kom in contact met uw innerlijke Tarzan! Ontdek de bossen en de natuur van Schotland op een heel andere, verassende en vooral avontuurlijke manier, vanuit de boomtoppen! Go Ape is een spannend avontuur voor het hele gezin! Maar Go Ape is absoluut niet geschikt voor 'couch patatoes' of voor apen met hoogtevrees!

Go Ape heeft diverse locaties in Schotland:
Aberfoyle: In de prachtige omgeving van Queen Elizabeth Forest Park in Aberfoyle zijn de twee langste Zip Wires van Groot Britannië met elk een lengte van 400m. Als gorilla of baviaan vliegt u op 45m. hoogte door het bos en over een waterval van 27.5 m.

Crathes Castle: Go Ape, bij Crathes Castle is vlakbij Aberdeen en dit park heeft een van de nieuwste 'skatebord zip wires'. Daarnaast zijn er touw bruggen, tarzan swings en kruisingen hoog boven de grond.

Glentress Forrest: Go Ape Glentress Forest is gebouwd op een heuvelkant in de Tweed vallei en hier is de hoogste Zip Wire over een reservoir, touwbruggen, Tarzan-swings en kruisingen hoog boven de grond.

Belangrijke informatie voor deelnemers:
- Minimum lengte: 1.40 m.
- Maximum gewicht: 127 kg.

Praktisch: Draag makkelijke kleding die mag kreuken en waterdichte schoenen.

Go Ape. Een boomtop-avontuur...


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.