Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

Foto: Mike Allen

Vliegvissen in Schotland!

Vliegvissen in Schotland!

Iedereen kan vliegvissen in Schotland!

Voor sportvissers is Schotland met zijn kustlijn van bijna 6500 km en ontelbare lochs en vele rivieren een gewenste vakantiebestemming. Welke visser droomt er niet van om in Schotland op de wilde zalm te vissen of om een paar regenboogforellen te verschalken? Maar ook diegenen die nog geen ervaring hebben met het vliegvissen is dit een fantastisch leuke ervaring.


Vissen met of zonder begeleiding

Als u een ervaren vliegvisser bent dan heeft u misschien geen begeleiding bij het vissen nodig. Maar als u dat wenst kan het vissen begeleid worden door een ghillie. Een ghillie heeft veel kennis heeft van het lokale water, het materiaal, de vistechnieken en het gedrag van de verschillende vissoorten waarop u kunt vissen. Hij assisteert u en geeft, indien nodig, instructie. De ghillie verzorgt ook de benodigde vergunningen en hij zorgt, indien gewenst, voor de benodigde materialen als hengels, molens, vliegen en waders. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is waterdichte kleding, een petje met een klep en een polariserende zonnebril.

Een hele of een halve dag vissen?

U kunt via Schotland op Maat een hele dag (7 uur) of een halve dag (3,5 uur) boeken als onderdeel van uw vakantie. Maar als uw hele vakantie wilt vissen dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Kijk daarvoor bij onze visreizen.

Een doos met kunstvliegen die voor het vliegvissen in Schotland worden gebruikt


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.