Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

CalMac ferry naar de eilanden. Foto: CalMac

Bezoek de Hebriden met Caledonian MacBrayne

Bezoek de Hebriden met Caledonian MacBrayne

Met de CalMac een dagtrip naar de eilanden van de Hebriden. Keuze uit verschillende trips vanuit Oban, Mallaig en Ullapool.

Kijkend naar de kaart van Schotland ziet men rond het noorden en westen van Schotland een groot aantal eilanden en eilandjes. Dit zijn de Binnen Hebriden en de Buiten Hebriden. Hier vindt u rust, ruimte, historie en heel veel natuurlijk schoon. Caledonian MacBrayne, of korter CalMac, is de belangrijkste ferry-operator naar deze eilanden en zij hebben een aantal interessante dagtrips samengesteld. Vanuit de havens van Oban, Mallaig en Ullapool kunt u aan boord van een van hun schepen stappen voor een fantastisch uitstapje. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden voor een hele of een halve dagtrip.

Onderweg geniet u van de schitterende natuur en u heeft een redelijke kans om onderweg dolfijnen, bruinvissen, walvissen, reuzenhaaien en een grote diversiteit aan zeevogels te zien. Op de eilanden maakt u kennis met de cultuur, geschiedenis en atmosfeer op de eilanden.


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.