Neem contact op met Schotland op Maat
Meer informatie over Schotland op Maat
De Schotse distel, het logo van Visit Scotland, de Schotse organisatie ter bevordering van het toerisme naar Schotland
Lees het Blog van Schotland op Maat
Algemene informatie over Schotland
Ga naar de inhoud

Over Schotland op Maat

Fàilte (welkom) bij  Schotland op Maat


Logo Scots AgentSchotland op Maat is een reisbureau en touroperator wat zich gespecialiseerd heeft in Schotlandreizen. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met Schotland en de Schotten en dank zij ons uitgebreide netwerk van contacten beschikken wij over veel kennis van Schotland. Wij weten wat er allemaal te zien, te beleven en te genieten valt. En daarom mag Schotland op Maat zich van 'Visit Scotland', het Schotse bureau voor Toerisme, ScotsAgent noemen.


Waarmee onderscheidt Schotland op Maat zich van veel andere reisbureau's?

  • Wij maken maatwerkreizen voor de individuele reiziger, voor paren en voor kleine en grote groepen
  • Wij kunnen uw autorondreis, wandelreis, uw golfvakantie, uw visvakantie, jachtreis enzovoorts verzorgen, op maat samengesteld en aangepast aan uw wensen
  • U kunt kiezen uit varen met vanaf IJmuiden naar Newscastle, Rotterdam naar Hull of van Zeebrugge naar Hull, of vliegen vanaf Amsterdam-Schiphol op Edinburgh, Glasgow of  Inverness
  • U verblijf in gezellige B&B's, comfortabele 3- of 4-sterren hotels, zeer luxe 5 sterrenhotels, historische kasteel-hotels of in geselecteerde self-catering accommodaties
  • We hebben veel kennis van Schotland en kunnen u adviseren over activiteiten als vissen, golf, wandelen, fietsen, jagen, fietsen, outdoor sporten, enzovoorts.
  • Wij kunnen uw themareis samenstellen, zoals Outlander, NC500, Historisch Schotland, Harry Potter, Kastelen, landhuizen en tuinen, Spoken, enzovoorts
  • Wij hebben een groeiend en betrouwbaar netwerk van contacten in Schotland
  • U krijgt een zeer persoonlijk benadering
  • U ontvangt een op uw reis toegesneden, gedetailleerde reisbeschrijving.
  • Wij zijn aangesloten bij het GGTO, het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators.

Wij verkopen geen standaard pakketreizen, maar stellen uw reis naar uw wensen samen. De op deze website genoemde reizen kunt u natuurlijk aanvragen zoals ze beschreven zijn, maar u kunt ze ook gebruiken als inspiratiebron voor uw eigen reis.

  
Hoe werken wij?
Nadat u contact met ons heeft opgenomen en wij een duidelijk beeld hebben van uw reiswensen gaan wij aan de slag om voor u een persoonlijk reisvoorstel samen te stellen. Dit voorstel sturen wij naar u per mail als pdf-bestand, zodat u op het voorstel op uw gemak kunt doorlezen. U kunt natuurlijk altijd nog wijzigingen op dit voorstel aanbrengen.

Zodra u tevreden bent met het voorstel en heeft besloten om uw reis bij Schotland op Maat te boeken dan sturen wij u een factuur en vagen wij u om vooraf een deel van de reissom te betalen. Inmiddels gaan wij de boot of vluchten, de accommodaties en eventuele andere reisonderdelen (bijvoorbeeld starttijden op een golfbaan, een ghillie voor het vissen of toegang tot attracties) voor u boeken. Als u dat aangeeft dan krijgt u een boekingsbevestiging toegestuurd, zodat u er zeker van bent dat uw hotel of B&B geboekt is.

Zo'n twee weken voor vertrek krijgt u van ons een uitgebreide reisbeschrijving, helemaal toegespitst op uw reis, met daarin een beschrijving van de door u geboekte hotels, routebeschrijvingen, tips voor leuke uitstapjes en nog veel meer.

Garantie
Wij zijn aangesloten bij het GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators zodat uw reisgelden gegarandeerd zijn. Zo kunt u met een gerust gevoel uw reis bij ons boeken.

Meer over de garantieregeling...

Daisy & Robert Hoornweg

Schotland op maat is ingeschreven bij de Kvk te Rotterdam onder nummer 24399771
Agentschappen...

Schotland op Maat is o.a. agent voor:
- DFDS Seaways

- P&O Ferries

- The National Trust for Scotland

- Historic Environment Scotland

- Caledonian MacBrayne
- Northlinks Ferries
- Arnold Clark Autohuur

- Edinbugh Military Tattoo

- St. Andrews Golf

- St. Andrews Old Course Hotel
- Gleneagles, near Crieff
- Roxburghe Hotel, Kelso
- Castle Hotel, Huntly
- GlenGarry Castle Hotel
- Machrihanish Dunes (golf-)resort
- en nog veel meer...

Terug naar de inhoud