Neem contact op met Schotland op Maat
Meer informatie over Schotland op Maat
De Schotse distel, het logo van Visit Scotland, de Schotse organisatie ter bevordering van het toerisme naar Schotland
Lees het Blog van Schotland op Maat
Algemene informatie over Schotland
Ga naar de inhoud

Trouwen op Cringletie House Hotel in Peebles

Cringletie House Hotel, bij Peebles in de Schotse Borders is een perfecte locatie voor een romantisch huwelijk.

Cringletie House hotel is gevestigd in een elegant  kasteeltje nabij Peebles, ten zuiden van Edinburgh. Dit country-house hotel is met 4 rode sterren bekroond door de AA, de Britse ANWB. Het restaurant heeft vier rozetten en de hier geserveerde lunches en diners zijn van een zeer hoog culinair niveau.

Een trouwring hoort bij een romantisch huwelijk in Schotland
Cringletie House is de perfecte locatie voor een romantische huwelijksvoltrekking.  Het hotel is zeer comfortabe en rijk ingericht en het ligt in een fraai park. De algemene sfeer in het hotel is chique te noemen en men zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Cringletie House heeft een gezellige en intieme bibliotheek die gebruikt kan worden om te trouwen. Bij mooi weer kan uw huwelijk ook in de prachtig onderhouden tuin gesloten worden. U overnacht u in de Selkirk Suite of in de Melrose Suite.

U vaart vanaf IJmuiden naar Newcastle-upon-Tyne.  De volgende dag gaat u na het ontbijt van boord en dag heeft u tijd om op uw gemak naar Peebles te rijden en om onderweg een of enkele van de interessante bezienswaardigheden te bezoeken die de Schotse Borders rijk is.

Op de tweede dag wordt het huwelijk voltrokken door een Schotse registrar (ambtenaar van de burgerlijke stand). In de avond geniet u, eventueel samen met uw gasten van het 'Wedding breakfast'.

De derde dag, na een ontspannen ontbijt kunt u of weer terug gaan naar Newcastle om daar in te schepen, maar u kunt natuurlijk ook uw huwelijksreis maken in het mooie Schotland.

Prijsindicatie*

Een prijsindicatie voor deze reis is vanaf € 2500,-  voor 2 personen en is gebaseerd op een overtocht met de DFDS van IJmuiden naar Newcastle-upon-Tyne in een Special buitenhut.

(*) Een eerlijk verhaal... Wij stellen elke reis af op de individuele wensen van de opdrachtgever. Daarnaast zijn de kosten van overtochten, vluchten, hotels en B&B's afhankelijk van de dag van de week, van het seizoen en van veel andere factoren. Ook kunnen sommige prijzen tussentijds nog wijzigen, zoals bijvoorbeeld de brandstoftoeslag die door de ferry- en luchtvaartmaatschappijen in rekening wordt gebracht. Tel daarbij op de fluctuerende wisselkoers van het Britse Pond en u zult begrijpen dat wij de prijs van een reis niet op voorhand tot op de cent nauwkeurig kunnen bepalen. Wel geven wij u een vooraf een prijsindicatie en geven we aan waarop die indicatie is gebaseerd. Zodra wij, in samenspraak met u uw reis hebben samengesteld kunnen wij u een definitief reisaanbod doen.
Uw huwelijk wordt in de gezellige en intieme bibliotheek van Cringletie House gehouden, of bij mooi weer in de fraai onderhouden tuin van het kasteel
Uw huwelijksnacht verblijft u in een van de suites van Cringletie House Hotel
Trouwen op een Schots kasteel
Uw huwelijk kan muzikaal omlijst worden door een piper (een doedelzakspeler)
Trouwen op een kasteel in Schotland. Kan het romantischer?
U kunt Huggie adopteren. U hoeft alleen voor de adoptiepapieren te betal
Terug naar de inhoud