Neem contact op met Schotland op Maat
Meer informatie over Schotland op Maat
De Schotse distel, het logo van Visit Scotland, de Schotse organisatie ter bevordering van het toerisme naar Schotland
Lees het Blog van Schotland op Maat
Algemene informatie over Schotland
Ga naar de inhoud

Meer informatie over onze rondreizen door Schotland

Eilean Donan Castle aan de oever van Loch Duich bij Dornie is een bekend kasteel wat op veel koekblikken en kalenders te zien is.

Individuele rondreizen in Schotland

Schotland op Maat biedt uitsluitend individuele reizen, die u met uw eigen gezelschap maakt. Dus geen grote groep onbekenden, waarmee u rondgereden wordt in een touringcar, volgens een vast rondje. U geeft aan waar uw interesses liggen en wij stellen een mooie route langs interessante bezienswaardigheden en door de mooie natuur van Schotland voor u samen. En wilt u even van het schema afwijken, dan is dat prima...

Rondreis met uw eigen auto, een huurwagen of met een privé-chauffeur

Als u een rondreis kan met uw eigen auto of motorfiets maakt, dan heeft u een overtocht met een cruise-ferry naar het Verenigd Koninkrijk. U kunt ook vliegen op Edinburgh, Glasgow of Inverness en met een huurauto de rondreis maken. Mocht u daar echter de voorkeur aan geven dan kunnen wij ook een auto of bus met chauffeur voor u regelen voor de gehele rondreis, of bijvoorbeeld alleen voor de dag dat u een aantal distilleerderijen wilt bezoeken, zodat u zelf zonder bezwaar van de whisky kunt proeven.

Privately Owned Hotels

Wij werken het liefst met 'privately owned' hotels en met geselecteerde B&B's zodat wij er zeker van zijn dat de eigenaren er alles doen aan om u een plezierig verblijf in hun Schotland te bieden. Op culinair gebied zult u in de hotels en restaurants niets tekort komen. De keukens maken gebruik van verse, lokale seizoensproducten en u wordt zeker verrast door wat de Schotse keuken te bieden heeft...

Wij zorgen er voor dat uw accommodaties op voorhand geboekt zijn en adviseren u om per adres minimaal twee overnachtingen te boeken. Op die manier heeft u de tijd om de omgeving te verkennen en zit u niet de hele vakantie in de auto. En als u eens een dagje wat rustiger aan wilt doen, dan is dat op die manier ook geen probleem. Aan u de keuze.

Wat krijgt u mee naar Schotland?

U krijgt uitgebreide beschrijvingen van uw rondreis, inclusief gedetailleerde routebeschrijvingen, beschrijvingen van uw overnachtingsadressen en met suggesties voor attracties en bezienswaardigheiden die u tijdens uw reis kunt bezoeken. Niet alleen voor de grote toeristische attracties, maar ook voor de pareltjes, waar u normaal gesproken aan voorbij zult rijden. En voor de dagen dat u niet naar een volgend adres reist geven wij aan wat er zoal allemaal in de buurt te doen is. Hierbij is wel een kleine waarschuwing op zijn plaats: probeer niet alle attracties en bezienswaardigheden die in onze beschrijving staan te bezoeken! Daar heeft u meer dan één vakantie voor nodig... Maak een keuze, al naar gelang uw interesses.   


    

Onbetwist een van de meest gefotografeerde een mooiste kastelen van Schotland is Kasteel Eilean Donan, aan de A87 van Skye naar Fort Augustus. Het ligt op een klein eiland, op een dramatisch punt waar drie, met de zee verbonden lochs, bij elkaar komen, omringd door een overweldigend landschap.
Uitzicht op Loch Lochy. Tijdens een rondrit door Schotland komt u veel schitterende uitzichten tegen.
Een hertenkop op een karaf van de Gelnfiddich
Husband creche in Elgin
Terug naar de inhoud