Neem contact op met Schotland op Maat
Meer informatie over Schotland op Maat
De Schotse distel, het logo van Visit Scotland, de Schotse organisatie ter bevordering van het toerisme naar Schotland
Lees het Blog van Schotland op Maat
Algemene informatie over Schotland
Ga naar de inhoud

Begeleide wandelvakantie Cairngorms & Royal Deeside

Actief in Schotland > Wandelen in Schotland
Twee wandelaars in het Cairngorms National Park

Dit is een 9 daagse wandelvakantie waarin u 7 dagen wandelt in een (internationaal) gezelschap onder leiding van een ervaren gids. U wandelt door de mooie natuur van het Cairngorms National Park. De wandelingen in deze wandelvakantie zijn de beste en makkelijkste wandelingen in het Cairngorms National Park. U loopt over oude paden die vroeger door whisky-smokkelaars werden gebruikt. U kunt het machtige gevoel ervaren van de diepe glens, de heldere rivieren en de lochs en genieten van de flora en fauna.

Op de eerste dag vliegt u van Amsterdam-Schiphol naar Inverness-Airport. In Inverness hebben wij een overnachtingsadres voor u gereserveerd. De volgende dag staat om 10:30 uw gids op het station van Inverness op u te wachten en uw wandelvakantie gaat beginnen. U wandelt per dag zo'n 6 tot 12 km. Alleen is de wandeling op dag 3 wat langer, namelijk 17 km. Op de laatste wandeldag wordt u na de wandeling weer teruggebracht naar Inverness. Daar heeft u nog een overnachting voordat u weer terugvliegt naar Nederland.

Ter plaatse kan het zijn dat er iets aan het programma wordt aangepast door de gids als bijvoorbeeld de weersomstandigheden niet goed zijn.

Het volgende is bij deze wandelvakantie inbegrepen
Vliegtickets Amsterdam - Inverness retour, inclusief een koffer per persoon van max. 23 kg. in het ruim.
 • 2 nachten verblijf in een 4* guest house of B&B in Inverness: op de eerst dag en op de laatste dag.
 • 6 overnachtingen in kleine, comfortabele hotels 3 nachten in de Royal Deeside en 3 nachten in Strathspey en verblijf is in double of twin rooms met en-suite faciliteiten
 • Alle maaltijden tijdens de begeleide wandeling, ontbijt, lunch en diner. Op de eerste dag alleen lunch en diner en op de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Geef bij boeking aan of er bijzonderheden te vermelden zijn voor diëten of vegetariërs
 • De diensten van een ervaren gids/chauffeur
 • Transport gedurende de hele trip beginnend en eindigend in Inverness
 • Entreegelden voor een whisky distilleerderij, kasteel en wildlife reservaat.

Niet inbegrepen zijn:
 • Drankjes, tips en andere persoonlijke uitgaven
 • Niet genoemde maaltijden op de eerste en de laatste dag.

Prijsindicatie(*)
Prijs per persoon: € 2.425,-

         


Voor alleen-reizenden wordt geen toeslag geheven maar men verwacht dat er een kamer gedeeld wordt: heren bij heren en dames bij dames.
Als u een eigen kamer wilt hebben willen we dat graag ten tijde van boeking weten en dan kunnen we kijken of dit mogelijk is. De meerprijs is in dat geval ongeveer € 215,00.

Vertrekdata
Deze reis heeft vastgestelde vertrekdata. Deze zijn:
 • vrijdag 11 mei t/m zaterdag 19 mei
 • vrijdag 8 juni t/m zaterdag 16 juni
 • vrijdag 20 juli t/m zaterdag 28 juli
 • vrijdag 24 augustus t/m zaterdag 1 september
 • vrijdag 21 september t/m zaterdag 29 september
 • vrijdag 5 oktober t/m zaterdag 13 oktober.


(*) Een eerlijk verhaal... Wij stellen elke reis af op de individuele wensen van de opdrachtgever. Daarnaast zijn de kosten van vluchten, overtochten, hotels en B&B's afhankelijk van de dag van de week, van het seizoen en van veel andere factoren. Ook kunnen sommige prijzen tussentijds nog wijzigen. Tel daarbij op de fluctuerende wisselkoers van het Britse Pond en u zult begrijpen dat wij de prijs van een reis niet op voorhand tot op de cent nauwkeurig kunnen bepalen. Wel geven wij een vooraf een prijsindicatie en geven we aan waarop die indicatie is gebaseerd. Zodra wij, in samenspraak met u, uw reis hebben samengesteld kunnen wij u een definitief reisaanbod doen.Bij benadering loopt u deze route tijdens de West Highland Way, de beroemdste Langeafstandswandeling van Schotland
Cairngorms en Royal Deeside wandeling
Cairngorms en Royal Deeside wandeling
Cairngorms en Royal Deeside wandeling
Cairngorms en Royal Deeside wandeling
Terug naar de inhoud