Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

Foto: Schotland op maat

Een trouwfoto in de tuin van een romantisch kasteel

In vroegere tijden, als men wilde trouwen, maar vader het niet eens was met de keuze van de geliefde, kon men ervoor kiezen om samen weg te lopen om in Gretna Green, net over de grens tussen Engeland en Schotland, het huwelijk te laten voltrekken door de plaatselijke smid. Trouwen in Gretna-Green is inmiddels een massa-industrie geworden met 1 huwelijk per kwartier! Maar gelukkig kan het ook anders... Een huwelijk in Schotland in de intieme en romantische omgeving van een Schots kasteel, of, wat eenvoudiger, een Farmhouse wedding op een boerderij.

Het uitzoeken hebben wij al gedaan! Schotland op Maat heeft, samen met haar contacten in Schotland, een aantal aansprekende arrangementen voor u samengesteld. Wij begeleiden u tijdens de voorbereidingen en bij het formaliseren van uw huwelijk voor de Nederlandse wet. Veel stellen zijn u al voorgegaan!

Aansluitend op uw huwelijk een huwelijksreis maken in Schotland? Natuurlijk kan Schotland op Maat dat voor u verzorgen. Uw wensen staan daarbij voorop. Informeer naar de mogelijkheden.

Trouwen op een Schots kasteel

Trouwen op een romantisch kasteel in Schotland.

Uw huwelijk op een romantisch Schots kasteel? Wij hebben alle formaliteiten voor u uitgezocht. U hoeft alleen nog 'Yes, I do' te zeggen.

  • Overtocht per cruise-ferry van de DFDS, inclusief uw auto of als fly/drive
  • Verblijf in een junior-suite in het kasteelhotel
  • Geniet van alle luxe die het kasteel kan bieden

5 dagen
Vanaf € 5.199 per echtpaar

Farmhouse Wedding

Een eenvoudig maar romantisch en intiem huwelijk op een Schotse Boerderij

Een 'Farmhouse Wedding' in Schotland is trouwen op een Schotse boerderij voor hen die in het huwelijk willen treden, maar die geen chique bruidssuite en dergelijke wensen. Lekker eenvoudig, maar in een romantische, intieme en ongedwongen atmosfeer.

  • Overtocht per cruise-ferry van de DFDS, inclusief uw auto of als fly/drive
  • Verblijf in een comfortabele cottage, inclusief ontbijt
  • Met een zeer persoonlijke benadering

5 dagen
Vanaf € 2.898 per echtpaar


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.