Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

Hebridean Whale Trail

Een kwart van de dolfijnen- en walvissoorten in de wereld komt voor in de Schotse wateren. De Hebriden zijn dan ook een van de beste plekken in Europa om deze fascinerende dieren in het wild wil zien. Een kwart van de dolfijnen- en walvissoorten in de wereld komt voor in de Schotse wateren. Verschillende soorten dolfijnen, bruinvissen, walvissen en orka's hebben van de Hebridische Zee hun thuis gemaakt. De Hebriden zijn dan ook een van de beste plekken in Europa om deze fascinerende dieren in het wild wil zien.

In 2019 wordt het Hebridian Whale Trail geopend. Dit unieke project bestaat uit een netwerk van zo'n 25 plekken langs de Schotse westkust en op de Hebriden, waar u een grote kans heeft om deze dieren te zien en om te genieten van het indrukwekkende landschap.

Daar komt nog bij dat de Schotse Hooglanden en de eilanden van de Hebriden door Lonely Planet zijn uitgeroepen tot een van de beste plekken om in 2019 te bezoeken. U heeft dus heel veel redenen om een bezoek te brengen aan dit fascinerende deel van Schotland/

Het Hebridian Whale Trail is nu nog in opbouw, maar zodra er meer bekend is gaan we dat hier natuurlijk vermelden.

Spot walvissen tijdens het Hebridean Whale Trail Er is ook een goede kans om dolfijnen te zien

Terug

Wat wilt u graag in Schotland doen?


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.