Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

Een nieuwe site

We vonden dat het hoog tijd was om onze website eens een flinke opfrisbeurt te geven. Vandaar dat we onze schouders er onder gezet hebben en aan het werk zijn gegaan om de hele site opnieuw op te zetten. We vonden dat het hoog tijd was om onze website eens een flinke opfrisbeurt te geven. Vandaar dat we onze schouders er onder gezet hebben en aan het werk zijn gegaan om de hele site opnieuw op te zetten. We hebben ons uiterste best gedaan om deze site zo goed en helder mogelijk te maken, zonder fratsen als knipperende advertenties, bewegende plaatjes en andere afleidingen, want daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

We hebben ook een nieuw menu gemaakt, waarmee u nog beter uw weg in onze site kunt vinden. En met de mooiste foto's, met veel dank aan VisitScotland en aan onze contacten in Schotland, wiens foto's wij mochten gebruiken. Veel foto's op de site hebben we ook zelf, tijdens onze reizen naar het mooie Schotland, kunnen maken.

De nieuwe website van Schotland op Maat heeft een meer logische structuur, meer informatie over Schotland, tips voor uw vakantie naar Schotland en natuurlijk ook deze 'blog'. Op deze blog zullen wij regelmatig nieuwe artikelen plaatsen over allerhande onderwerpen, maar altijd over Schotland, nieuws ,evenementen, toeristische attracties, historische feitjes, sagen en legenden en andere wetenswaardigheden die ons opvallen. Bezoek daarom regelmatig onze site en blog!

Het opzetten van een nieuwe site is best veel werk en het valt niet te voorkomen dat er soms wat foutjes over het hoofd worden gezien. Wees a.u.b. vergevingsgezind en meld gevonden onvolkomenheden aan onze webmaster (webmaster@schotlandopmaat.nl).

Wij wensen u veel leesplezier!

Daisy & Robert Hoornweg

Schotland op Maat


Terug

Wat wilt u graag in Schotland doen?