Schotland op Maat
Uw persoonlijke gids voor Schotland

Like ons op Facebook en deel deze pagina met uw vrienden.

Bezoek onze Facebook-pagina en volg ons voor nieuws, tips, wetenswaardigheden en mooie foto's van Schotland

https://facebook.com/schotlandopmaat

Golf in Schotland. Foto: VisitScotland / Airborne Lens, all rechten voorbehouden

Golf in Schotland

Schotland is de bakermat van het golf en elke golfspeler wil een keer in Schotland spelen en dan het liefst op St Andrews.

Schotland is het golfland bij uitstek en deze sport wordt door heel veel Schotten beoefend. Over heel Schotland zijn dan ook golfbanen te vinden. Deze banen zijn zeer gevarieerd van karakter. Van parkbanen in een bosrijke omgeving tot links-banen met uitzichten over zee. En vrijwel alle banen zijn geopend voor 'visitors'.

In Schotland is golf voor iedereen...

Golf spelen in Schotland is voor iedereen! Op een aantal banen is een handicapgrens gesteld, maar op de meeste banen kun je ook als beginnende golfspeler terecht. Een golfvakantie in Schotland is daardoor voor iedereen weggelegd! Wel is het van belang om in elk geval de basis van de golfsport machtig te zijn. Mocht u extra instructie willen, dan kunt u, via Schotland op Maat, ook golflessen in Schotland regelen.

En ook als u tijdens uw vakantie in Schotland een rondje golf wil spelen dan kunt u als bezoeker op de meeste banen zonder problemen terecht. Golfclubs en andere materialen zijn vaak te huur. Geef bij uw aanvraag bij Schotland op Maat aan dat u graag golf wilt spelen en wij regelen voor u een tee-tijd.

In Schotland is golf betaalbaar!

Golf spelen in Schotland is goed betaalbaar. De greenfees liggen in het golfseizoen (van april t/m september) voor de meeste golfbanen vanaf £30 voor een ronde van 18 holes. Duurder kan natuurlijk ook. Zo betaalt u in het hoogseizoen voor 18 holes op de 'Old Course' van St. Andrews ongeveer £180 en dan moet u nog ver van tevoren een starttijd afspreken, of uw hoop zetten op een dagelijkse loting.

Buiten het hoogseizoen betaalt u op veel banen vaak niet meer dan £20 voor een rondje golf of voor een dagkaart.  Vergelijk dat eens met de prijzen in Nederland en België! Kortom, als u aan een golfvakantie denkt, waarom dat niet een betaalbare golfvakantie in Schotland?

Uw golfreis op maat gemaakt

Wij zijn op dit moment met diverse partijen in contact om voor u een aantal mooie golfreizen samen te stellen. Tot die tijd, neem via de onderstaande knop, contact met ons op, maak uw wensen kenbaar en wij gaan voor u aan de slag om een golfreis, geheel op maat, samen te stellen!


Privacy
Onze site maakt gebruik van cookies om de werking ervan te controleren en te optimaliseren. Wij volgen u echter niet, respecteren uw privacy en zullen altijd zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U kunt meer over ons privacybeleid lezen op onze privacy-pagina.