Ga naar de inhoud

Over Schotland op Maat

Schotland op Maat is door Visit Scotland benoemd tot 'Scotsagent'...

Fàilte (welkom) bij  Schotland op Maat

Schotland op Maat is specialist in Schotland-reizen. Wij hebben ruim 34 jaar ervaring met Schotland en de Schotten en dank zij ons uitgebreide netwerk van contacten beschikken wij over veel kennis van Schotland. Wij weten wat er allemaal te zien, te beleven en te genieten valt. En daarom mag Schotland op Maat zich van 'Visit Scotland', het officiële Schotse bureau voor Toerisme, ScotsAgent noemen.

Hoe werken wij?
Nadat u contact met ons heeft opgenomen en wij een duidelijk beeld hebben van uw reiswensen gaan wij aan de slag om voor u een persoonlijk reisvoorstel samen te stellen. Dit voorstel sturen wij naar u per mail als pdf-bestand, zodat u op het voorstel op uw gemak kunt doorlezen. U kunt natuurlijk altijd nog wijzigingen op dit voorstel aanbrengen.

Zodra u tevreden bent met het voorstel en heeft besloten om de reis via Schotland op Maat te boeken dan sturen wij u een factuur en vagen wij u om vooraf een deel van de reissom te betalen. Inmiddels gaan wij de in optie genomen accommodaties voor u boeken. Als u dat aangeeft dan krijgt u een boekingsbevestiging toegestuurd, zodat u er zeker van bent dat uw hotel of B&B geboekt is.

Als u dat wenst dan boeken wij ook uw overtocht of vliegtickets en leggen, indien van toepassing ook de andere, afgesproken reisonderdelen voor u vast, zoals bijvoorbeeld toegang tot bepaalde attracties of een ghillie als u wilt vissen.

Zo'n twee weken voor vertrek krijgt u van ons een uitgebreide reisbeschrijving, helemaal toegespitst op uw reis, met daarin een beschrijving van de door u geboekte hotels, routebeschrijvingen, tips voor leuke uitstapjes en nog veel meer.

Garantie
Wij zijn aangesloten bij het GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators zodat uw reisgelden gegarandeerd zijn. Zo kunt u met een gerust gevoel uw reis bij ons boeken.


Daisy & Robert Hoornweg

Schotland op maat is ingeschreven bij de Kvk te Rotterdam onder nummer 24399771

Agentschappen...

Schotland op Maat is o.a. agent voor:
- DFDS Seaways

- P&O Ferries
- Caledonian MacBrayne
- Northlinks Ferries
- Arnold Clark Autohuur

- Edinbugh Military Tattoo

- The National Trust for Scotland

- Historic Scotland
- St. Andrews Golf
- St. Andrews Old Course Hotel
- Gleneagles, near Crieff
- Roxburghe Hotel, Kelso
- Castle Hotel, Huntly
- GlenGarry Castle Hotel
- Machrihanish Dunes (golf-)resort
- en nog veel meer...

Terug naar de inhoud