Ga naar de inhoud

Maatwerk voor uw Schotland reis

Schotland, een vergezicht over Loch Lomond

Uw droomreis naar Schotland

Schotland op Maat heeft inmiddels al een aantal speciale verzoeken gehad en eigenlijk kunnen we stellen dat wij zelden of nooit afwijzend hoefden te antwoorden. Alleen een huwelijk aan het strand konden wij niet regelen. Het weer in Schotland is daarvoor ook te onvoorspelbaar...

Keuzevrijheid voor uw reis naar Schotland

U kunt kiezen uit varen vanaf IJmuiden naar Newcastle, vanaf Rotterdam naar Hull of vanaf Zeebrugge naar Hull en vervolgens met uw eigen auto uw reis maken, of vliegen op Edinburgh, Glasgow, Inverness of Aberdeen en van daar met een huurauto of per openbaar vervoer verder reizen. Wij kunnen ook voor een auto of bus met chauffeur zorgen.

U kunt logeren in luxe hotels, historische kastelen, gezellige B&B's of gezellig een self catering cottage. Steeds van uitstekende kwaliteit.

Schotland kent heel veel interessante plaatsen zoals de bekende whiskydistilleerderijen, kastelen en landhuizen, historische bezienswaardigheden, van de steentijd tot de industriële revolutie, tuinen, stadjes en leuke dorpjes, golfbanen, natuurwandelingen, enzovoorts. U geeft aan waar uw interesses liggen en wij doen u een voorstel voor een op uw wensen afgestemde reis.

Activiteiten in Schotland

In Schotland hoeft u zich niet te vervelen. Ook als het weer eens wat minder is, dan is er genoeg te beleven. We hebben een uitgebreide verzameling van mogelijkheden en in de beschrijving van uw reis, die u van ons zult ontvangen, nemen wij veel suggesties op waar u uit kunt kiezen. U hoeft alleen maar aan te geven waarin u geïnteresseerd bent.

We hebben ook een aantal activiteiten verzameld die u vanuit Nederland via Schotland op Maat al kunt boeken.  

                   

Voorbeeldreizen

Hieronder staan een paar voorbeelden van reizen die wij hebben samengesteld. Voor uw eigen droomreis naar Schotland...

                   


Waar is de Mol: Wij mochten een reis samenstellen voor John de Mol, die samen met Beau van Erven Dorens een mooie reis door Schotland heeft gemaakt voor het programma 'Waar is de Mol?'. Hoogtepunten uit deze reis waren het gebruik van een klassieke automobiel en golf spelen bij Edinburgh.

Een zakenreis voor relaties: Een driedaagse relatiereis voor een Nederlands bedrijf. Een aantal bedrijven hebben hun zakelijke banden verstevigd en genoten van het goede wat Schotland op culinair gebied te bieden heeft. Bovendien hebben zij, onder het toeziend ook van een aantal Schotse 'gillies' een dag op zalm gevist.

Nouveau reisaanbieding: Wij hebben de reis voor een ‘foto shoot’ in Schotland voor een aantal modetijdschriften mogen regelen. Daarna mochten wij u een mooie reis aanbieden in het tijdschrift Nouveau.

Vogels bestuderen op de Schotse eilanden: Op de Schotse eilanden komen veel bijzondere vogelsoorten voor. Voor een ornitholoog mochten wij een mooie studiereis organiseren.

Spoken en 'haunted houses': Voor moeder en dochter hebben wij een rondreis georganiseerd met uitsluitend overnachtingen in kastelen en landhuizen waar het 'spookt'.

Harry Potter: Voor grootvader, vader en zoon hebben wij een reis samengesteld met daarin een aantal locaties die voorkomen in de Harry Potter-boeken van J.K. Rowling met onder andere een mooie rit in de 'Harry Potter' trein.

Mary Queen of Scots: Een rondreis voor twee heren naar locaties die allemaal te maken hebben met Mary Queen of Scots. De heren waren verre nazaten van deze koningin van Schotland, die in 1587 op last van haar nicht Elizabeth onthoofd is.

Wilt u meer weten of uw eigen reis laten samenstellen?

                   

Schotland, een piper (doedelzakspeler) op de Royal Mile in Edinburgh
Castle Eilean Donan bij Kyle of Lochals, een van de meest herkenbare Schotse kastelen
Een Highlander coo heet u welkom in de Schotse Hooglanden
Edinburgh, de hoofdstad van Schotland
Edinburgh Castle kijkt vanaf een rots over Edinburgh Schotland uit
Castle Stalker aan de westkust van Schotland
Een brug over de rivier de Tweed in de Schotse Borders
Schotland, bloeiende distels in het veld
Schotland is ook de plek voor allerhande outdoor activiteiten
Overal in Schotland worden muziekfestivals gehouden.
Terug naar de inhoud