Ga naar de inhoud

Go Ape - Op avontuur in de boomtoppen!

Rondreizen > Reisonderdelen
Treedt toe tot de gorilla-stam (of voor jongeren wordt baviaan) en kom in contact met uw innerlijke Tarzan! Ontdek de bossen van Schotland op een heel andere, verassende en vooral avontuurlijke manier. Absoluut niet geschikt voor 'couch patatoes' of voor apen met hoogtevrees!

Go Ape heeft diverse locaties in Schotland:
  • Aberfoyle: In de prachtige omgeving van Queen Elizabeth Forest Park in Aberfoyle zijn de twee langste Zip Wires van Groot Britannië met elk een lengte van 400m. Als gorilla of baviaan vliegt u op 45m. hoogte door het bos en over een waterval van 27.5 m.

  • Crathes Castle: Go Ape, bij Crathes Castle is vlakbij Aberdeen en dit park heeft een van de nieuwste 'skatebord zip wires'.  Daarnaast zijn er touw bruggen, tarzan swings en kruisingen hoog boven de grond.

  • Glentress Forrest: Go Ape Glentress Forest is gebouwd op een heuvelkant in de Tweed vallei en hier is de hoogste Zip Wire over een reservoir, touw bruggen, tarzan swings en kruisingen hoog boven de grond.

Belangrijke informatie voor deelnemers:
- Minimum lengte: 1.40 m.
- Maximum gewicht: 127 kg.

Praktisch: Draag makkelijke kleding die mag kreuken en waterdichte schoenen.Op avontuur door de boomtoppen van een Schots bos
Op avontuur door de boomtoppen van een Schots bos
Op avontuur door de boomtoppen van een Schots bos
Terug naar de inhoud